Fooorever, världens finaste!!

Skriver mer imorrn då jag skulle behöve sova nu..
Men tävlade iaf Forever idag. Ååååååh finaste bästa! Så jävla nöjd, och idag satte vi nollan också!
Men film och bilder kommer imorgon ;)

Km-kval imorn!

IMORN, IMORN, IMORN!!!!!
Japp, imorn gäller det, kval till km. Jag måste alltså bli minst femma för att gå vidare till KM. Det är stilbedömningen så allt känns faktiskt väldigt lungt, bara rida fina vägar, hålla ett bra tempo o massa andra saker att tänka på plus att jag måste vara felfri men jag är så galet taggad så det här kommer verkligen bli askul!! Vi var ju hos Flammis idag, superkul att se den mirakulöst fina hästen. Jag typ dreglade och gapade på samma gång, hahah nej inte riktigt ,en det var verkligen en fin häst. Jag ska försöka sova lite så att jag är utvilad tills imorn och sen så bär det av till stallet vid ca elva tror jag.
Här är en bild från km 2009 då jag vann med Sadrak!

Smoothie och Stallet

Hej hopp!
Nu sitter vi här hemma hos Celine och håller på att göra smooothie och frallor, MUMS! Sen ska vi till Helena där Celine ska rida Flammis, AVUNDSJUK! Haha Jossan ska fota lite eller filma så vi får vell hoppas att det kommer lite bilder här sen;)
Imorn är det tävling, båda är astaggade, ska bli superkul verkligen!
Det blir mer uppdatering ikväll!
Pussar o Kramar // Jossan och Celine

Torsdag

Hejsan!
Idag var det en kort och tråkig dag i skolan.. gjorde inget speciellt och på sista lektionen somnade jag, hehe:P Men nu om en timme ska jag iväg till stallet och rida men utan Celine eftersom hon ska till Helena. JAG ÄR INTE AVUNDSJUK ALLS!! Haha men imorn får jag följa med henne :D sitter och skypar med henne just nu faktiskt ;) På lördag är det km-kval, jag är jättetaggad!
Ni får en bild på sjuka Celine hahah:P!!
Puss// J

Hemma ;)

Har varit hemma idag, får se hur jag gör imorrn.. Mår verkligen inge bra! Om jag blir hemma så åker pappa förbi skolan och hämtar grejer så jag kan plugga hemma ;)
Orkar inte uppdatera bättre idag, ska se om jag kan ladda upp ngn kortis på mig och Flammis! Har ju hand om Flambou i en vecka nu :D Jag är hos Helena Persson till och från, och en av hennes anställda skulle iväg den här veckan, så jag tar hand om hennes häst ju nu ;)
Bättre uppdatering ngn annan dag ;)

Plugg...

Idag har varit en lång dag i skolan  slutade 16.20. Har massa plugg till imorn så det kommer nog inte bli någon uppdatering i kväll, vi får se ;)
Puss // J
Novisen

Hemma...

Idag blev man hemma från skolan, mår verkligen inte alls bra har ganska många läxor jag måste göra också fast senare ;) sitter just nu och skypar med Celine hjärtat, hon är också hemma idag. Sen i eftermiddag ska hon göra ngt som jag är väldigt avundsjuk på och då menar jag väldigt!!!

Juste, på lördag är det KM-kval och både jag och Celine ska vara med. Jag på ponny och Celine på häst. Jag borde kanske vara med på häst också men det här får bli min sista ponnytävling. Jag tror vi är ca 9 st om ska tävla ponny. Jag önskade Charlie, Sadrak och Kakao utan sifferordning, så vi får se vad det blir men hoppas verkligen jag får någon av dom.

Idag kommer Astrid och ska gå ut med hunden. Hon ska börja hjälpa oss att gå ut med henne på eftermiddagarna nu när mamma har börjat jobba så länge. Faktiskt skönt så ja slipper ta ut nu när jag inte mår så bra. Ska försöka blogga mer senare orkar inte nu.
puss // J

När sjuka skypar med sjuka!


Älsklingen


Förkyld:(

Jag är verkligen förkyld, skit!
(tryck på bilden)

Konstigt!

Alla mina inlägg försvinner!

Sandtaget igår!

Igår var vi iväg med hundarna till ett sandtag, mysigt som f a n ;) Det är som en stor backe där man låter hundarna springa upp och ner, i backen är det djup sand, men fin sand! Och sjukt jobbigt det är att gå upp! Ner är ju bara kul :P Haha roligaste var ju när man sprang ner, man studsar på ett ben! Eller man typ hoppar fram, asså det går inte att förklara men sjukt kul! Det jobbiga är ju att gå upp, man typ dör! Testade att smått springa upp och jag kan säga att jag och Focos dog när vi kom upp! Men ner igen sprang vi! Det var kul att se att Focus ville följa efter mig hela tiden, hur mycket de andra än ropade så ville han gå vid min sida.
Finaste Focus! ♥
Usch och Fy, men här tränar vi benen iaf! ;)
Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga lite ;)
Skriver mer seen ;)!

Sova

Idag har varit en väldigt lung dag, har bara pluggat och jobbat. finns inte så mycket att berätta eller jo, jag gled in i rampen till ridhuset idag och knäskålen är nu nästan grön och väldigt svullen, inte kul!:( Celine har smittat mig med sin förkylning så det blir till att vara snorig några veckor till men jag överlever;) Imorn börjar jag 9.30 så ska försöka att sova lite nu. Gonatt och vi ses hörs imorn!

// J

Utrustning?

Nu hade jag tänkt att göra ett inlägg om min  utrustning men hittar verkligen inte några bra bilder på varken hjälmen, stövlarna, handskarna, eller västen... men jag kan berätta endå;)

Min hjälm är LAS big helmet. Väldigt nätt och figurskuren svart sammetshjälm med beigea remmar. Den väger knappt något alls och huvudet ser inte alls stort ut i den vilket jag verkligen hissar med denna hjälm eftersom jag redan har så stort huvud ;) Det jag dissar med hjälmen är att den lätt kan ändra formen lite och börja trycka mot huvudet men då behöver man bara trycka tillbaka den så att det känns bra men det är fortfarande något som inte är bra.
Mina stövlar har jag köpt på The Horse i Sickla, kommer inte ihåg vad dom heter. Svarta med öppen snörning vilket jag tycker är väldigt snyggt. dom är lätthanterliga och också väldigt sköna, hiss! Det som är mindre bra med dessa är att dom lätt tappar den svarta färgen och blir lite gråa och ser väldigt utslitna ut på insidan. Detta gör att man måste smörja in dom ofta och noggrant med svart skokräm så att dom inte tappar färgen. Men annars är om väldigt bra!
Min ridväst är en grå Airowear med kardborre över dragkedjan. Den är supermjuk och formar sig mycket bra! Tyget är avtagbart och går att tvätta om man tex, ramlar i lera eller något vilket är ett stort plus! Jag tycker verkligen om den här västen och det finns faktiskt inget dåligt med den.
Ni får en vinterbild på Ebba och Rosé istället, det är helt sjukt hur mycket jag saknar dom!<3
// J

Hittade gamla bilder

På Grynet från typ 2 somrar sen hon såg så himla glad ut!

Fredag - Lördag

Hej allihopa! Har haft apmycket att göra idag så har inte haft tid förns nu men lovar mycket updatering ikväll så håll utkik;) Igår red jag Bonus, vi var uppskrivna. Vi jobbade bara skritt och trav, skänkelvikning och volter. Det gick helt okej, ibland bra och ibland dåligt. Så fort man tappar honom så blir det bara pannkaka av allting och han springer ifrån arbetet. Och när man väl hittar knapparna så går det asbra verkligen:D Vi red ca 45 minuter och jag hade verkligen velat fortsätta jobba honom den sista kvarten för att verkligen få till det men men.. Efteråt så åkte jag snabbt hem och duschade och sen skjutsade pappa mig till Celine där Felicia och jag skulle sova. Vi hade verkligen supermysigt hela kvällen/natten. Vi gick en promenad med Follie och Zegra senare på kvällen med musik och godis, jättemysigt!:) Vi trängde ihop oss alla tre i Celines säng och det slutade med att Celine smittade mig med sin förkylning haha:P Vid halv tolv kom pappa och hämtade mig. Jag var hemma i typ en timme och åkte sedan till forum med mamma och köpte träningsbyxor och ett par boots:) Har även gjort engelskaplugg idag som verkligen behövdes. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt, är faktiskt rätt trött. Imorn ska jag jobba, ska bli roligt ;)
Men nu ska jag äta, skriver mer sen!
// J
Bild lånad från nacka riklubb
Bonus

Lika?

Jag tyckte det iallafall!
Titta bilden på mig, och sen Carro, lite likhet iaf!
Tycker inte ni att det är lite likt? ;)
Fick tipset av en kompis ;)

Hevant igår!

Red ju igår med Jossan, och jag ville rida en häst som jag inte ridit på år och dar, HEvant! En stor och ganska lång häst, men supersnäll!
Lånad från Nacka ridklubbs hemsida!
Han gick suuuper :D Finaste finaste finaste verkligen! Sist jag red Hevant var jag typ 1m lång och flg runt som en riktig vante, men igår.. Ååååh finaste! Det vr verkligen en häst dom passade mig, vi fick till ett bra flyt och galoppen var ju helt underbar, han var bärig och gick lite som en globen häst(nästan) ;) Han var nöjd och jag var nöjd! Övningen var lite blandad, volter, skänkelvikning osv. Skänkelvikningen fick vi inte igenom till 100, men i slutet gick det bättre!
Just nu ligger jag i soffan och myser med Focus, blev hemma idag, känner mig inge bra alls!
Bilder på oss ;)

Top Notch

Idag har varit en lång dag, men den slutade väldigt roligt:D Jag och Celine tog bussen ner till stallet tillsammans och orkade inte vänta på velambussen så vi gick ner hurtiga som vi är;) Under tiden gjorde vi världens video som vi tänkte lägga upp här fast det blir nog imorn om Celine inte hiner ikväll. Jag red Noppe idag iallafall. I början var han väldigt stel men lossnade så fort vi började med att arbeta på bågar och volter. Sidvärtsövningar gick sisådär. Jag märkte verkligen att han är starkare i högersidan så det gick mycket bättre att flytta honom åt vänster men tillslut fick jag till det helt okej. Galoppen gick bättre än vad jag trodde, han var väldigt lugn och tog halvhalterna riktigt bra tycker jag. Jag hoppas att jag får rida honom fler gånger under denhär terminen, han kan så mycket och så fort man hittarna knapparna så är han väldigt trevlig att rida:) Sen när jag kom hem åt jag  middag för att sedan plugga matte och lite svenska. Det har inte blivit något inlägg om min utrustning än men tänkte att det får bli imorn eller på lördag när jag har mer tid. Fick just världens flashback ifrån i somras i Örebro med alla underbara vänner och hästar, saknar det sjukt mycket, hoppas jag kan åka ner på något lov och rida lite kanske!:)
Imorn är det stalljobbargruppen som gäller, vet inte riktigt vem jag känner för att rida, skulle vara kul med Charlie, Kakao eller kanske en storhäst för en gång skull men vi får vell se vad det blir. Nu ska jag försöka sova lite så att jag orkar med morgondagen.
Sweet dreams allihopa!<3


Top Notch "Noppe"


Till Celine snart!:D

Hej allihopa!
Idag gick jag hela 8 timmar och 10 minuter i skolan, absolut den sämsta dagen på veckan! Men imorn blire stallet så det ska bli askul :) Efter skolan spelade jag piano klockan 17 på Emelies tid, roligt att komma igång med det igen. Sen när jag kom hem åt vi middag, jag, pappa och Pontus. När jag skulle gå ut med hunden kom jag att tänka på att det verkligen är kallt ute nu, usch! Just nu försöker jag lära Grynet att backa men det går inte så bra eftersom hon redan lärt sig att hon ska sätta sig ned när jag drar bak handen, så om någon har något tips på hur jag ska lära henne att backa så berätta gärna;)! Snart ska jag till Celine och lämna mina stövlar och hjälmen så att jag slipper bära dom till skolan imorn. Tänkte göra ett inlägg senare om vad jag har för ridsaker och vilket märke dem är i. Kom gärna med förslag om vad ni vill läsa här på bloggen. Men nu måste jag gå och packa ihop allt, hörs senare!
Ni får en liten bild på mig också!;)

Hemma igen!

Blev hemma idag igen, känner mig inge bra alls, och rösten halvt strejkar :P
Tänkte göra ngt roligt inlägg på bloggarna idag! Vad vill ni läsa om?
Kanske alla mina djur, eller, hmm.. Jag vet verkligen inte, så ge förslag!
Kan lägga upp en ''20saker ni inte visste'' ;)
Skriver mer under dagen!

22:35

Nu har klockan blivit mycket, men jag är inte speciellt trött faktiskt :P Eller jo kanske lite... Har typ skypat med Celine nästan hela kvällen, mysigt! Hon var hemma idag också stackarn, hon får verkligen inte bli så sjuk att hon inte kmr kunna rida! Idag har jag passat lillebror i någon timme innan mamma kom hem och eftersom han höll på att somna hela tiden och var riktigt tjurig så var det ingen rolig timme. Sen efter maten så skypade Celine och jag lite till, haha:P Jag gjorde också matteläxan samtidigt och det gick faktiskt bra att koncentrera sig endå. Jag har också pratat med Ebba och Mysan från Örebro, saknar dom och alla hästarna där sjukt mycket, vi har alltid så roligt tillsammans. Om ni vill läsa en riktigt bra hästblogg så ska ni läsa Ebbas! Där skriver hon om utvecklingen med sin häst och mycket mer, en läsvärd blogg!:D www.absolutlej.blogg.se 
Btw igår hade vi besöksrekord! Efter bara några dagar så var det redan ca 25 besökare!
I morgon börjar jag 8.00, inte roligt alls, så måste försöka sova lite nu så att jag orkar.
Puss och Godnatt

Bilder

Fick en impuls att bara lägga upp massa bilder, och bara för det så hittar jag inte hästbilderna från 2010 men ni får några tills jag hittar resten. Bilderna är från praoen i vintras, och ridlägret 2010. Nu ska jag sova godnatt!

Titta vad som kom på posten!

En iPhone :D
Nu är jag lika cool som Jossan! ♥

Recept på Smoothie!

Här kommer ett utmärkt recept på smoothie! Skapad av Celine Kristiansson och Josefin Grünberger!
Hallon, typ en låda!
1-2Banan/er
Creme fraiche
Hallonsylt
Lime halva
Mixa allt tillsammans, häll i allt efter egen smak!
Resultatet blir otrligt gott!

Skolan

Sitter här i skolan och än en gång kollar ut genom fönstret och ser bara regn... Jag längtar verkligen tillbaka till sommaren! Aja, ska ha engelska nu slutar 15.40 så det blir mer uppdatering när jag kommer hem.
Puss så länge!<3

Smartass?

Precis när jag skulle gå och hämta matteboken för att göra läxan så upptäcker jag att matteboken såklart är kvar i skolan, inte så smart från min sida men den är ju tills på fredag så no worries ;) Nu har man i allafall ätit middag, curry kyckling med ris, helt ok. Har även översatt ca 30 spanska reflexiva verb i presens, fattade typ hälften av vad jag gjorde, haha! Sen när jag gick ut med hunden så hade det slutat regna, vilket var väldigt skönt, lyssnade på musik samtidigt vilket jag verkligen behövde. Nu är klockn 20.15 och det är bäckmörkt ute. tänk i somras när det typ var ljust hela natten, längtar verkligen tillbaka! Nu har vi alltså typ 8a månader med mörker och kyla framför oss och sen bara 4a månader med värme och ljus tlls det blir mörkt igen, riktigt hemskt!!

Bild från Italien!


Lista!

~ Hästarna ~
Första hästen du red var: Shettisen Jenka(Flammans mamma!)
Hur gammal var du när du red för första gången: Vet inte!
Vad hette din första älsklingshäst: Flamman!
Hur många älsklingshästar har du haft: Inte så många!
Vad hette alla dom hästarna: Flamman, Forever, Kakao, Kokos, Flambou, Nova!
Vem är din älsklingshäst nu: Forever, Nova, Flambou.


~ Din älsklingshäst ~Din älsklingshästs favorit... 
... 
... Ämne (hoppning, rida ut, dressyr osv.): Hoppning ute och inne !
Foder: Betfor!

... Hästkompis: Fransia
... Hinder: Allt!
... Gångart: 1. Golopp 2. trav 3. skritt

 

~ Utrustning ~Hur många ..

 

... ridbyxor har du: 6 ;)
... hjälmar har du: 2 ;)
spön har du: 6tror jag!
... ridvästar har du: 2 ;)
... Ridskor har du: 2-3!
ridstövlar har du: 1par

...grimmor har du: 5
... träns har du: 1
... sadlar har du: 0
...täcken har du: 0

 

Vilken färg var dina första ridbyxor, om du kommer ihåg: Svarta
Vilka färger har dina nuvarande ridbyxor: 2grå, 1blåRutiga, 2vita, 1bruna!

Vilken färg var din första grimma:  en gul orange <3
~ Din ridning ~
~ Vad har du gjort inom ridningen ~

Hoppat [x]
Ridit dressyr [x]
Skänkelvikning/sidvärts [x]
Galopperat [x]
Piaff [] Näästan!
Passage []
Tölt [x] 
Hoppat utomhus [x]
Badat med häst [x]
Ridit med en hand [x]
Testat voltige [x]
Suttit på en häst som skenat []
Tappat kontrollen över hästen helt [] 
Ramlat av [x]
Bakdelsvändning [x]
Framdelsvänding [x]
Ridit dressyrprogram [x]
Tävlat i hoppning [x]
Tävlat i dressyr [x]
Tävlat i fälttävlan [ ]
Tävlat i någon annan kategori []

~ Hästraser ~
Jag har ridit...

... en fjording [x]
... ett arabiskt fullblod [x]
... en blandras [x]
... en welsh [x]
... en tinker (irish cob) [x]
... en shire [x]
... ett engelskt fullblod [x]

... en connemara [x]
... en dartmoor [x]
... en islandshäst [x]
... en shetlandsponny [x]


Middag!

Har precis fått i mig lite middag! Under dagen har jag typ inte gjort ngt alls! Suttit framför datorn och glott på tv!
Ett långt inlägg hann jag med på min andra blogg, angående alla mina hästar genom tiderna, läs gärna :D!
www.LAdsFollowMe.blogg.se

Regn...

Idag har det verkligen varit skitväder!! Ösregnat hela dagen, får en att verkligen längta tillbaka till sommaren och framförallt Italien med klassen! Så himla varmt och skönt där! Började 9.30 idag fast det kändes som klockan var typ sex på morgonen... Slutade sen 15.00 och åkte hem på en gång och kom hem till en regnblöt hund. Grynet såg väldigt bitter ut måste jag säga så blöt som hon var. Lillesyrran hade varit ute med henne i ösregnet så därav var hon så blöt. Nu ligger hon ihopkurad till en boll i korgen och surar och sover. Måste göra no och matte sen så att jag blir av med det ;) Min ridabstinens bara växer och växer, helt sjukt! Och på torsdag väljer jag sist så kommer verkligen inte att få rida Charlie då. Har inte ridit honom på hela sommaren, saknar det rejält. Har verkligen gjort så himla mycket med den ponnyn. Man kan verkligen säga att vi haft våra upp och nergångar! Det var med honom jag vann km-kvalet men det var också honom som jag ramla av och skada knät med. Tycker verkligen om honom. Nu måste jag plugga, ska försöka lägga upp lite bilder sen när jag bytt dator.
En trött Grynet

Sjuk..

Blev hemma från skolan idag.. Känner mig inte frisk alls!

Igår var det skördemarknad nere på velam, vi usek blev ju tillfrågade att hålla i ponnyridningen, vilket gick bra! 2h fick man knata runt i ridhuset, men det var värt det! En ridlektion fick man :D

Jag gjorde fisknät på mirre förra terminen!
Jag, Emma och Sofia har en ny grej, såfort alla rider tillsammans så ska vi göra något med hästarnas manar eller pannluggar, knoppa, fläta eller bara sätta upp toffsar! Vad som helst!

Men just nu ska jag sätta på en film och bara viila!
Skriver väl mer sen ;)


Header!

Just nu håller jag på med bloggens header, ska också komma igång med skrivandet här nu, inte så bra uppdatering från min sida.

Såhär ser headern ut!

Tror den kommer blir super :)

En längre uppdatering kommer såfort jag har fått in headern!


Jobbat

Idag så har jag jobbat från 13-19 och det var faktiskt riktigt roligt :D Det är betydligt mycket roligare än att jobba förmiddagar. Och det är verkligen lärorikt att jobba med Lynn:) Hur somhelst så var det skördemarknad idag och väldigt mycket folk nere på stallet, så ponnierna fick inte gå ut förns vid 16.30... När jag hade paus så träffade jag Celine och hon var med andra ord helt slut, tycker faktiskt synd om henne som blir väckt så tidigt nästan varje morgon:( Pappa kom vid sju men precis då skulle jag gå med Kokos till hagen så han fick vänta ett tag. Vid halv åtta så kom jag hem och ont i fötterna det får man verkligen av att jobba kan jag säga! Har just nu fötterna på en stol med en värmekudde mellan dom, skönt! Jag fick även tag på Jozzo så nu har vi rätt ut allt, hon är verkligen en härlig tjej :) Imorgon börjar jag 9.30 och slutar 15.00, supernice! Så ska försöka ta och sova lite nu. Det har verkligen varit en UNDERBAR dag!

Mot stallet

Ja då ska man iväg och jobba nu om en timme i stallet, roligt ska det bli! Första gången jag ska jobba denhär terminen faktiskt eftersom jag var i Italien med klassen första veckan. Jag vaknade klockan 10 och var faktiskt väldigt pigg så jag satte mig med musikläxan på en gång för att få det överstökat. Skickade även iväg so texten till läraren. Idag är det skördemarknad i stallet vilket betyder att U-sek har hand om ponnyridningen. Celine och alla ndra kommer vara där så det blir nog en rolig dag idag! Jag måste få tag på Jozzo också, se hur det blir med hästen och allt. Sen när jag kommer hem så blir det väll till att fortsätta plugga.. Nu måste jag skynda mig, skriver mer sen när jag kommer hem.

Lång dag..

Ja den har verkligen varit lång. Idag var det hundhoppning i stallet vilket blev väldigt lyckat även om det inte var så många anmälda.. Hade med mig min Golden retriver Grynet idag också. Vi hoppade 60cm men hon var mer intresserad av godisen jag hade i handen så hon rev ett hinder eller två om jag minns rätt. Men annars var hon superduktig! Sen vi typ fyra var jag helt slut i både kroppen och huvudet så pappa kom och hämtade mig. Och nu sitter jag i soffan och tittar på Smalville, ganska skönt att faktiskt inte göra någonting. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt, det blir vell att skypa med Celine senare. Måste få tag på Jozzo också. Ska försöka ta mig an musikläxan också om jag orkar.. hehe. Har världens ridabstinens just nu, och jag får vänta ända tills på torsdag tills jag får rida igen, tråkigt men då har jag ju något att längta efter. Nej nu ska jag fortsätta lata míg, vill försöka få upp lite bilder också men det kanske blir senare ikväll.

Hejsan!

Just nu är det celine som skriver, och ni får jätte gärna titta in på min andra blogg också!
Jag är en glad tjej på 14år, som har drivit bloggen LadsFollowMe i lite mer än ett år nu. Där skriver jag om mitt liv som innehåller allt i vardagen med två hundar och ett brinnande hästintresse. Jag har somsagt två hundar av raserna Berner sennen och Rottweiler. Bernern heter Follie, eller Lads Follow Me. Henne ställer jag ut samt tränar lydnad med. Follie är familjens hund!
Focus är min alldeles egen rottweiler! Han blev min på pmin födelsedag den 4juli. Det var en valp från mina grannar, så vi har följt kullen från födsel! Denna lilla valp hjälpte jag till att rädda livet på, därför vi ett speciellt band. Just nu så är han bara 13v, men planerna är att vi kommer tävla i lydnad, vilket han redan har börjat visa att det är hans grej!
Hästlivet är en brinnande grej för mig! Just nu rider jag inte mer än 1-2dagar i veckan, förut var det 7 men det blev för mycket med skolan osv.. Så just nu rider jag bara på Nacka ridklubb. Där håller jag hus ganska ofta! När jag inte rider så träffa man alla kompisar och pussar på hästarna.

vad har hänt idag då? Jag har varit i skolan, haft typ 5lektioner, niice :D Elevens val, mentors tid, svenska, lunch, engelska och idrott ;) Sen mötte jag upp Jossan på bussen! Och vi var nere på stallet!
Nu på kvällen så mötte jag upp Elli, och sen träffade vi fler kompisar från klassen ;)
Trött som en.. ska jag nog gå och lägga mig nu så jag orkar med imorrn.. :P

Fredag

Idag var det min kortaste skoldag, slutade klockan 14, supernice! Men jag har massa små korta och många lektioner på fredagar så det är inte precis världens skönaste dag. Sista lektionen är idrott och jag måste hinna med en buss som går 20 minuter senare vilket är ganska stressigt. Så det slutade med att jag satt på bussen svettig i idrottskläderna på väg hem för att sedan åka till stallet på U-sek möte. Det var första gången jag åkte buss med min hund Grynet vilket gick sisådär. Hon blev väldigt stessad och orolig men tillslut så gick det helt okej. När vi åker bil med henne så brukar hon också bli väldigt stressad och orolig så jag förväntade mig det men i början av bussturen var det riktigt obehagligt. Efter några stationer så hoppade Celine och lilla eller jag kanske ska säga stora Focus på bussen, och vi åkte ner till stallet tillsammans. Det var första gången Grynet och Focus träffade varandra. Dom hatade inte varandra men dom blev inte riktigt jättebra kompisar, men det var kul att se att Grynet faktiskt accepterade Focus för det trodde jag inte att hon skulle göra. Väl framme vid stallet började mötet ganska precis på en gång. Vi pratade mest om hundhoppningen som vi arrangerar imorn och planerade när vi skulle samlas och så. Sen efter mötet gjorde vi inte så mycket, kollade mest på lektionerna. Det var längesen jag tittade på någon som red så det var väldigt givande att titta på alla ryttarna och se hur dom red. Sen vid halv sju kom mamma och hämtade oss och vi släppte av Celine vid centrum och jag och mamma åkte hem för att äta sushi, mums! Och nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Celine var ute med några kompisar så hon skulle ringa mig när hon kommit hem, får väll försöka hålla mig vaken fram tills dess.
Puss och Godnatt!<3

Hejsan!

Hej!
Jag (Jossan) och Celine är två bästa vänner om har känt varandra i 1,5-2 år. Den här bloggen kommer i princip att handla om våran vardag men mycket mer. Vi kommer att skriva om både roliga och kanske mindre roliga saker som händer i våra liv. Allt från hästar och ridning, våra hundar, tävlingar till vanliga dagar och massa annat intressant. Om du är intresserad av att läsa om två hästgalna tjejers vardag så är det här den perfekta bloggen för dig att läsa!

Ja det har ju tagit ett tag för mig och Celine att komma igång med bloggen och ni får ursäkta att vi inte fixat designen än men nu kör vi;)
Kanske ska börja med att berätta lite om vem jag är, somsagt jag heter Josefin men kallas för Jossan. Jag är en glad tjej på 15 vårar som tycker om att vara med kompisar och solklart hästar och ridning. Jag har precis börjat nian vilket jag hittills tycker är helt okej men det jobbiga kommer väll sen. Jag har ridit sen jag var ca 6 år, började på ridskola vid 7 års ålder och har aldrig ens tvekat på att sluta! Jag var medryttare på en fjording i ett år för tre år sen men rider nu bara på ridskolan 1-2 gånger i veckan men jobbar också söndag eftermiddagar på ridskolan. Jag brukar även hjälpa kompisar med deras hästar när det behövs. Ja nu har ni väll fått veta det viktigaste, ska ta och hoppa in i duschen nu. Kanske blir ett inlägg lite senare om dagen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0